Kookgeheimen die u kunnen helpen om af te slanken.
Gebruik bij het koken zo weinig mogelijk olie, boter of margarine. Kies bereidingswijzen waarbij weinig vet nodig is, zoals roosteren op een rooster, stomen, koken in de magnetron of wikkelen in folie en bakken. Barbecue op een open grillplaat zodat het vet weg kan lopen. Investeer in een goede koekenpan met antiaanbaklaag en spuit of smeer er met een penseel een heel klein beetje olie in voordat u gaat koken. Op een gemiddelde (niet hoge) temperatuur kunt u eten ook bruin maken en bakken. Roerbakken is een uitstekende manier om snelle maaltijden te maken met weinig vet. Verdrink het voedsel niet in olie. Met een eetlepel in een voorverwarmde wok kunt u twee of drie kopjes gesneden groenten roerbakken. Probeer ook eens te koken in hete bouillon om een andere smaak te krijgen.
Maak kerriegerechten en soepen een dag van tevoren en bewaar ze 's nachts in de koelkast. Eventueel vet komt dan naar boven en stolt, waardoor u het gemakkelijk kunt verwijderen voordat u het gerecht weer verwarmt.
|
|||
|
|
||
|
|||
Vraag en antwoord Dieetproducten |
|
||
|
|||
|
|||
|
Alles voor een gezonde levenstijl in regio Den Haag.